Balkansko prvenstvo za mlađe uzraste ove je godine održano u Baru od 26.05. do 28.05.

Naš klub imao je svoje članove koji su se zajedno s ostatkom reprezentacije pokušali izboriti za svoje odličje u veoma jakoj konkurenciji od preko 1200 natjecatelja.

Ema Ivković je u svojoj kategoriji djevojčica 10 godina u prvom krugu svladala predstavnicu Slovenije rezultatom 3:2. U drugom krugu Ema gubi od veoma dobre predstavnice Turske rezultatom 5:0. Nažalost Turkinja gubi polufinalni meč čime Ema ostaje bez mogućnosti borbe za brončano odličje.

Paula Šviglin u kategoriji djevojčica 12 godina u prvom krugu gubi rezultatom 5:0 od odlične predstavnice Srbije koja je zaustavljena tek u finalu. Paula u repasažu dobiva priliku osvojiti brončanu medalju. Prvi meč pobjeđuje predstavnicu Crne Gore rezultatom 3:2, ali idući meč gubi od predstavnice Bosne i Hercegovine čime ostaje na korak do odličja.

Ekipa djevojčica 12-13 godina u sastavu Paula Šviglin, Leona Validžić Čorić, Dorija Ivanac u prvom krugu pobjeđuju ekipu Crne Gore (3:2). U drugom kolu cure su zaustavljene od strane ekipe Turske (0:5). Borbu za brončano odličje naše cure također gube čime zauzimaju 5.mjesto.