Ovog vikenda održan je 20. po redu Croatia Open koji se od 08. do 10. listopada održavao na Kantridi. Ovo jako međunarodno natjecanje je okupilo oko 1600 natjecatelja iz 20 zemalja.

Imali smo petero predstavnika koji su osvojili ukupno dvije medalje – zlato i srebro. 

Paula Šviglin nastupala je u kategoriji djevojčice 2011. godište i sjajnim nastupima osvojila zlatnu medalju. Paula je nastavila niz odličnih rezultata i potvrdila dobru formu pred predstojeće Prvenstvo Balkana.

Toma Matijević dobrim nastupima osvaja srebrnu medalju u kategoriji intelektualne teškoće +16 godina. Toma također nastavlja niz odličnih rezultata čime potvrđuje dobru formu pred predstojeće svjetsko prvenstvo u Dubaiu.

Marin Sambol nastupao je u kategoriji dječaka 2010. godište, ali unatoč dobrim nastupima ovoga puta nije uspio stati na pobjedničko postolje.

Ema Ivković je na ovom jakom međunarodnom natjecanju upisala svoj prvi nastup te zauzela peto mjesto.

Erik Šoper ovoga puta zauzima peto mjesto u skupini čime ostaje na korak do ulaska u drugi krug natjecanja u kategoriji juniora.

Narednog vikenda Paula Šviglin i Marin Sambol nastupaju na Balkanskom prvenstvu koje se od 14. do 18.11. održava u Poreču.