Dana 22.04.2022. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Vladimira Deščaka održana je svečana dodjela priznanja nagrađenim sportašima, sportskim ekipama, zaslužnim sportskim djelatnicima i kolektivima za sportska ostvarenja i stručni rat te za osobite zasluke kojima su pridonijeli sportskom ugledu grada Sveta Nedelja u 2021. godini.

Iznimno nas veseli što je naš trud i rad prepoznat i nagrađen s čak pet priznanja od ukupno šest nominacija.

Toma Goatti Matijević nagrađen je u kategoriji “Priznanje za osobite zasluge kojima su pridonijeli sportskom ugledu Grada Svete Nedelje”. Ništa manje naš Toma svojim sjajnim rezultatima u prošloj godini nije ni zaslužio. Sjajnim petim mjestom na europskom i svjetskom prvenstvu potvrdio je svoju kvalitetu, a ovo laskavo priznanje došlo je kao zaslužena nagrada za veoma napornu, ali i uspješnu prošlu godinu.

Paula Šviglin i Marin Sambol svojim su državnim medaljama, nastupom na Prvenstvu Balkana kao i svim ostalim plasmanima na domaćim i međunarodnim natjecanjima zaslužili svoja priznanja u kategoriji “Perspektivni sportaš/ica do 15 godina”.

Erik Šoper je dobio priznanje u kategorij “Perspektivni sportaš do 18 godina”. Marljivim trudom i radom Erik je prošlu sezonu osvojao odličja na državnim, domaćim i međunarodnim natjecanjima, a dobiveno priznanje samo je “šlag na torti” našeg uspješnog sportaša.

Stefan Cvetanovski naš trener bez kojeg ništa od ovog ne bi bilo moguće dobio je priznanje u kategoriji “Najuspješniji trener”. Istinski zaljubljenik u karate, ponajprije u disciplinu kata, predani radnik i omiljeni trener među djecom i više je nego zasluženo dobio navedeno priznanje za svoj uspješan rad u parakarate i karate kategorijama s čim se ne može pohvaliti veliki broj trenera.